Gullegemse Badmintonclub

badminton, een sport voor jong en oud...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Start to badminton oktober 2019

Een nieuw schooljaar, een nieuwe sport?

Badminton is een sport die jong en oud, vrienden en familie, koppels, (groot)ouders en (klein)kinderen samen kunnen beoefenen. Lekker relax of eens lekker diep gaan, meerdere keren per week als je dat wil. 
In een club ben je bovendien nooit alleen : je vindt altijd wel iemand om tegen te spelen. Badminton is een sport zonder lichamelijk contact of geweld en ook regen, kou of wind kunnen ons niet deren. Dus, waar wacht je nog op ?


Of badminton duur is ? De eerste keren heb je geen racket of pluimpjes nodig, dat kan worden voorzien. Een paar sportschoenen (geen zwarte zool) en een beetje sportuitrusting volstaan. Als je beslist om verder te doen hoeft een eerste racket geen 20 euro te kosten en met een koker shuttles van 8 euro (voordeelprijs) kom je het hele jaar wel door.
Bovendien krijg je een groot deel van het lidgeld terug via je ziekenfonds.

Overtuigd ? Actie !

Volwassenen kunnen zowel op dinsdag of op donderdag om 20u een pluimpje komen slaan. Wens je enig advies of tips dan kan je dit vragen aan één van onze trainers of bestuursleden. Haal je sportsloefen vanonder het stof en kom naar de sporthal van Gullegem. Als de microbe bijt dan garanderen wij je een jaar sportplezier. Dat je slanker en fitter wordt, zal je er moeten bijnemen. Bijt de microbe niet, dan zal je alvast de moeite genomen hebben om het te proberen …

We organiseren vanaf donderdag 10 oktober tweewekelijks op donderdag een begeleide cursus 'start to badminton' van 20u tot 21u met daarna nog mogelijkheid tot vrij spel.
De data hiervoor zijn 10 en 24 oktober, 7 en 21 november en 5 december 2019
Voor leden is dit volledig gratis, voor niet-leden vragen wij hiervoor 15 euro (cash te betalen) die in mindering wordt gebracht indien je beslist om lid te worden van onze club.
Om in te schrijven voor de tweewekelijkse initiatie op donderdag, hoef je enkel een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Last Updated on Thursday, 10 October 2019 18:09