Gullegemse Badmintonclub

badminton, een sport voor jong en oud...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

KW-Cup Ieper 27 Jan 2018

Zaterdag 27 januari was onze club terug goed vertegenwoordigd op de KW-cup te Ieper. 12 spelers gaven het beste van zichzelf en met resultaat. Goran wist in enkelspel een overwinning in de wacht te slepen, net als Josse, Thomas, Elise en Corneel. Jasper wist het tot twee keer spannend te maken en te winnen. Marthe speelde iedereen naar huis en won al haar matchen. Charlotte heeft zich sterk verweerd en verloor haar matchen met drie sets. Doordat er veel matchen op hetzelfde moment gespeeld werden was het moeilijk om naar iedereen te kijken, hierdoor missen we uitslagen van Robbe en Warre, we weten wel dat ze allebei goed gespeeld hebben.

Tijdens het dubbelspel hebben ze hun verbetenheid getoond. Elise en haar partner speelden als B-spelers mee in de A-poule en hebben zich goed verdedigd. Ook Goran en Noah speelden als enige B-spelers mee in de A-poule. Zij hebben het de grote jongens moeilijk gemaakt en het werd een paar keer spannend. Jasper en Corneel hebben goed gespeeld en zo een driesetter gespeeld.

Op de KW-cup bleek weer maar eens dat de spelers heel goed bezig zijn. Keer op keer tonen ze, vol enthousiasme, dat ze blijven bijleren en de trainingen toepassen.
Wij als trainers kunnen niet trotser zijn.

Tot de volgende!!

Last Updated on Tuesday, 20 February 2018 13:03