Gullegemse Badmintonclub

badminton, een sport voor jong en oud...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

KW-cup Ieper

Zilver op de KW-cup in Ieper!

Afgelopen zaterdag trok een mooie delegatie van maar liefst 17 jeugdspelers naar de KW-cup in Ieper, zonder blessures waren het er zelfs 20 geweest!

Het was leuk om zien hoe iedereen zich goed amuseerde en kon tonen dat ze op korte tijd veel verbeterd waren. Robbe opende het toernooi met een mooie overwinning, Hannes won een thriller door terug te komen van een achterstand en in de 3de set nog met 11-10 te winnen. Liam en Michiel boden in de A-reeks heel wat weerwerk en konden ook daar hun match winnen.
Wout geraakte bij de jongens tot 19 jaar tot in de finale, knap gedaan!


Het meest onder de indruk was ik van Tuur. Hoewel hij nog maar sinds september badmintont, won hij bij de -15 toch 3 van zijn 4 wedstrijden, enkel tegen de uiteindelijke winnaar lukte het niet. Goran won zijn poule overtuigend. Noah moest in zijn poule het onderste uit de kan halen en meerdere keren 3 sets spelen. Ook Warre speelde erg verdienstelijk mee in die zware poule. Uiteindelijk haalden Noah en Goran zilver en brons in enkel na nog een driesetter onderling. Ook in het dubbel haalden ze zilver.

Hierbij nog een paar foto's van de prijswinnaars:
Wout zilver -19
Onderlinge match Goran - Noah
Goran en Noah zilver bij -15