Gullegemse Badmintonclub

badminton, een sport voor jong en oud...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jeugd

De Gullegemse badmintonclub heeft een verzorgde jeugdwerking. Verschillende gediplomeerde trainers geven het beste van zichzelf om de spelers zoveel mogelijk bij te brengen.

Het tweede, derde en vierde schooljaar krijgen op zaterdagvoormiddag van 11.00u tot 12.00u een aangepaste training met aangepast rackets, een lager net en een kleiner speelveld : minibad. Deze spelvorm zorgt ervoor dat het leuk en technisch haalbaar blijft.

Het vijfde en zesde leerjaar krijgt training van 10.00u tot 11.00u en maakt daarbij gebruik van eigen racket. Van 11.00u af kunnen ze daarna nog vrij verder spelen met hun vriendjes.

De leerlingen van de middelbare school staan al van 9.00u tot 10.00u op het veld om zich te vervolmaken. Daarna kunnen ze naar hartelust de voormiddag rond maken met vrij spel.

Een selectie van gemotiveerde en getalenteerde spelers traint ook nog eens extra op maandag- of woensdagavond. Deze trainingen zijn op uitnodiging en zijn extra betalend.

Naargelang het niveau van de individuele speler en de groepsaantallen kan de indeling van de groepen wel worden herzien in de loop van het jaar.

De jeugd is onze toekomst, daarom investeren we de gelden die we van sponsors ontvangen in de jeugdwerking.

  • deelname aan KW-cups is gratis
  • gebruik shuttles tijdens de jeugdtraining is gratis
  • deelname aan competitie is gratis

 

 

Last Updated on Thursday, 06 September 2018 08:22